Welkom bij Good morning dekbedovertrek!

Bent u op zoek naar een kinderdekbedovertrek, dekbedovertrek voor volwassenen, flanellen dekbedovertrek of hoeslaken, dan bent u hier aan het goede adres.

 

Good morning dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van het merk Good morning zijn altijd van 100% katoen. Hierdoor voelen de dekbedovertrekken heerlijk zacht aan. Daarnaast hebben de dekbedovertrekken altijd een lengte van 200/220 cm en een extra instopstrook van 20 cm over de gehele breedte van het dekbedovertrek. Hierdoor zijn Good morning dekbedovertrekken geschikt voor XL maten dekbedden. Dekbedovertrekken van Good morning beschikken over 1 vlakdruk of een afbeeldingen die herhaald worden. De laatste trends op het gebied van dekbedovertrekken vindt u terug bij Good morning dekbedovertrekken. Voor deze Good morning dekbedovertrekken wordt rekening gehouden met trendy kleuren en patronen.

 

Home style dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van het merk Home style zijn altijd van 100% katoen. Hierdoor voelen de dekbedovertrekken heerlijk zacht aan. Daarnaast hebben de dekbedovertrekken altijd een lengte van 200/220 cm en een extra instopstrook van 20 cm over de gehele breedte van het dekbedovertrek. Hierdoor zijn Home style dekbedovertrekken geschikt voor XL maten dekbedden. Home style dekbedovertrekken hebben altijd een ontwerp waarbij afbeeldingen herhaald worden. Voor de ontwerpen van Home style dekbedovertrekken wordt altijd rekening gehouden met de laatste trends. Trendy kleuren en patronen zult u terug zien in dekbedovertrekken van Home style.

 

HIP dekbedovertrekken

HIP is een merk dekbedovertrekken dat staat voor kleurrijke, moderne en vernieuwende dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken van het merk HIP fleuren je slaapkamer op! Ontdek de kleurrijke wereld van HIP dekbedovertrekken. Dekbedovertrekken van het merk HIP zijn van 100% katoen/satijn. Hierdoor voelen de dekbedovertrekken heerlijk zacht aan. Daarnaast hebben de dekbedovertrekken altijd een lengte van 200/220 cm en een extra instopstrook van 20 cm over de gehele breedte van het dekbedovertrek. Hierdoor zijn HIP dekbedovertrekken geschikt voor XL maten dekbedden.

  

Pure dekbedovertrekken

Pure dekbedovertrekken hebben actuele ontwerpen. Dekbedovertrekken van het merk Pure zijn gemaakt van 100% microfiber, hierdoor zijn ze strijkvrij. Naast het feit dat de dekbedovertrekken strijkvrij zijn, voelen ze ook nog eens heerlijk zacht aan. Dekbedovertrekken van Pure hebben altijd een lengte van 200/220 cm en een extra instopstrook van 20 cm. Hierdoor zijn Pure dekbedovertrekken geschikt voor XL maten dekbedden.

 

Lazy day dekbedovertrekken

Dekbedovertrekken van het merk Lazy day hebben altijd actuele ontwerpen. Lazy day dekbedovertrekken hebben een kwaliteit van 40% katoen en 60% polyester. Doordat de dekbedovertrekken van “blended cotton” zijn, zijn ze strijkvrij. Dekbedovertrekken van Lazy day hebben altijd een lengte van 200/220 cm en een extra instopstrook van 20 cm. Hierdoor zijn Lazy day dekbedovertrekken geschikt voor XL maten dekbedden.

 

Emotion dekbedovertrekken

Emotion is een merk dekbedovertrekken dat alleen unicolor dekbedovertrekken heeft. Dekbedovertrekken van het merk Emotion zijn altijd van 100% katoen. Hierdoor voelen de dekbedovertrekken heerlijk zacht aan. Daarnaast hebben de Emotion dekbedovertrekken altijd een lengte van 200/220 cm en een extra instopstrook van 20 cm over de gehele breedte van het dekbedovertrek. Hierdoor zijn Emotion dekbedovertrekken geschikt voor XL maten dekbedden.

 

Hoeslakens

Op de website van Good morning dekbedovertrek vindt u naast dekbedovertrekken ook hoeslakens. Het gaat hier altijd om Katoenen jersey hoeslakens. Deze hoeslakens voelen zacht aan en zijn strijkvrij. De katoenen jersey hoeslakens hebben rondom elastiek en zijn geschikt voor matrassen met een hoekhoogte van 25 cm.
Jersey staat voor een speciale breibinding, waardoor het hoeslaken enigszins elastisch wordt.

 
Andere over ons

Niet alleen consumenten zijn enthousiast over onze dekbedovertrekken, onze wedeverkopers zijn dat ook. Westwing home and living heeft een leuke stuk geschreven over onze artikelen. Dit kunt u lezen op: https://www.westwing.nl/muller-textiel-bv/.

Wij wensen u veel plezier op de website van Good morning dekbedovertrek en hopen u graag nog eens terug te zien!